FOTO: Lukáš Čížek a Vojtěch Prášek trénují menu na Kuchaře roku
5. 5. 2022
Autor: Jiří Štefek

Lukáš Čížek, šéfkuchař a majitel vrchlabské vyhlášené restaurace Farma fish and steak, má před sebou další velikou profesní výzvu. Jako jeden z deseti finalistů se probojoval do závěrečného klání celostátní soutěže Kuchař roku 2022−2023, které se uskuteční 25. května na pražském výstavišti v Letňanech. Dnes ve studiu InterGast společně se svým Commis Vojtěchem Práškem trénoval přípravu svého soutěžního menu.
Mohlo by vás také zajímat
Popelnice budou vyváženy jen jednou za dva týdny, změní se i trasy svozu
Česká liga kyokushin karate se zase rozbíhá. Zlato míří do Harty
V září na silnicích v hradeckém kraji zemřeli čtyři lidé, meziročně o dva více
Vrchlabští hokejisté ochočili Kobru a v jejím pražském hnízdě vyhráli 6:4
Poláci otevřeli další úsek dálnice, řidiči ho ale nemůžou využít celý